בנוסף לשיעורי ההצלחה הגבוהים ביותר שלנו, שהוא שיקול שמשפיע בבירור על ההורים כשהם בוחרים את הסוכנות/מרפאת ההפריה החוץ-גופית המתאימה, אנו גם גאים באיכות שרות הלקוחות שלנו. “ניו לייף אוקראינה” היא סניף של “ניו לייף גלובל נטוורק” (New Life Global Network) , אשר יצאו לה מוניטין בעולם על הטיפול בהורים, הגישה ההגונה והמסירות, המלמדים כולם על איכות השרות הגבוהה. ב”ניו לייף” הנהגנו תקשורת יעילה מאוד כדי לוודא שההורים יקבלו סיוע בכל שלב ושלב של התכנית. אחרי הפנייה של ההורים, בשלב הראשון מוצמדת להם מנהלת מעקב שמדריכה אותם ומספקת להם מידע על התכנית כולה, מסייעת בבחירת התורמים, במידת הצורך, ומכינה את ההסכמים. השלב השני הוא קשר עם המתאמת הרפואית המקבלת לידיה את ניהול התכנית ומסייעת להורים בבחירת הפונדקאית וגם מתאמת את כל תכנית ההפריה החוץ-גופית. היא בקשר עם ההורים עד להיקלטות ההיריון. אחרי הכניסה להיריון מדריכה מתאמת הטיפול בהיריון את האם הפונדקאית ומעדכנת בקביעות את ההורים. אף שההתקשרות החוזית שלנו מסתיימת עם לידת התינוק, אנו מאמינים מאוד שההורים זקוקים גם הם לתמיכה כשהם עדיין במדינה, לשם רישום התינוק. לכן אנו מעמידים לרשותם מתאמת לאחר הלידה, המסייעת מאוד להורים. היא מלווה את ההורים בבית החולים ליולדות במהלך הלידה, מסייעת להם בריכוז הניירת הדרושה להוצאת תעודת לידה, מציעה מבחר סוכנויות תיווך לשכירת דירה וסוכנויות למטפלות, מסדירה מפגשים של ההורים עם האם הפונדקאית, אם מתעורר הצורך בחתימות על מסמכים משפטיים, ומבצעת פעולות רבות אחרות עבור ההורים שכבר הצליחו בתכניתם.
אנו נשמח ולכבוד יהיה לנו לסייע לכם במהלך מסע הפונדקאות שלכם. נעשה ככל יכולתנו לוודא שהמסע שלכם יתנהל על מי מנוחות, נטול לחצים ובעיקר, יוכתר בהצלחה.
באוקראינה החוק מתיר רק פונדקאות להיריון. פירוש הדבר שהחוק אוסר על קשר גנטי כלשהו בין האם הפונדקאית לתינוק, והעוברים חייבים להיווצר מהביציות של האם לעתיד (או תורמת הביציות שלה) והזרע של האב לעתיד. אז מעבירים את העוברים שנוצרו לרחם האם הפונדקאית לתהליך ההיריון. הורים זקוקים לאימהות פונדקאיות מסיבות שונות. יש נשים שנולדו ללא רחם, אחרות עברו כריתת רחם מסיבות שונות, יש שאינן יכולות להרות או להתמיד בהיריון בשל גילן, ואחרות עברו טיפולים שבגללם היריון אינו מומלץ להן. תהא אשר תהא הסיבה, אנו מוכנים תמיד לסייע להורים הפונים אלינו.
חוק המשפחה באוקראינה, סעיף 123.2: אם עובר אדם, שנהרה על ידי זוג באמצעות שימוש בטכנולוגיית רבייה נעזרת, מועבר לגופה של אישה אחרת, הורי הילד הם הזוג.
הדבר מותר על פי חוקי המשפחה וצו מס’ 771 של משרד הבריאות של אוקראינה. הפונדקאות מותרת כאשר:
אין רחם (מצב מולד או נרכש)
חלל הרחם או צוואר הרחם מעוותים, מה שהופך את ההיריון והלידה לבלתי אפשריים
יש הידבקויות תוך-רחמיות
יש מחלות גופניות חריפות שאינן מאפשרות השלמת היריון
יש כישלונות השתרשות רבים הקשורים לגורם האנדומטריאלי
האם הפונדקאית צריכה להיות בת 20 – 35 ובריאה בגופה ובנפשה. היא חייבת להיות אם לילד אחד משלה לפחות.
4. צו משרד המשפטים של אוקראינה מס’ 52/5 מ – 18.1.2000 “בנושא אישור ההליך לרישום פעולות בסטטוס האזרחי באוקראינה”, סעיף 2 – רישום לידה.
2.2 רישום לידת תינוק על ידי האישה (תורמת) מתבצע לפי בקשת הזוג שנתן את הסכמתו להפרייתה. במקרה זה, יחד עם המסמך המעיד על הלידה, מונפק מסמך ההסכמה הכתובה של האישה (תורמת) באישור עו”ד. במסמך זה האישה (תורמת) מביעה את הסכמתה לרשום את הזוג כהורי הילד. במקרה זה, בטור “הערות” רושמים את הדברים הבאים: אם הילד לפי האישור הרפואי הנוגע ללידה, טופס מס’ 103/o –
אוקראינה היא אחת המדינות הבודדות באירופה שהיא ידידותית לפונדקאות. היא אינה מגבילה תשלומים הקשורים לפונדקאות ואינה מחייבת בהליכים משפטיים כגון צו בית משפט. אין צורך באימוץ הילד שלך. המשפחה המקבלת יוצרת עוברים באמצעות הפריית מבחנה על ידי שימוש בתאי רבייה שלה או שנתרמו לה, והם מועברים לאם הפונדקאית למשך ההיריון.